2010-07-27
 23:42:24

* * * *


Så, i morgonbitti bär jag mig av. Skönt, ska sova på hotell, äta gott och definitivt dricka gott! Kameran åker med i resväskan och ja vad mer ska jag säga? Godnatt Stockholm, några dagar fram över..
2010-07-26
 22:28:03

GaGa

Idol, förebild och helt fantastisk!


Delar av hennes texter får mig att rysa. En känsla som inte kan beskrivas. Lyckoruset som susar i kroppen när man hör henne sjunga live på alla klipp man ser. Hennes kreativitet som speglar alla monsters personlighet. Som jag sa, Obeskrivligt. Jag slår vad om att hennes låtar kommer gå på högvarv nu i samband med Pridefestivalen.

2010-07-26
 18:41:16

helgen


Hey hey hallå, tänkte summera helgen som var! Tar den lite kortfattat si så där:

På fredagen satt jag hemma, drack vin + annat i min ensamhet. Ingen var hemma så ensamtid är uppskattat.

I lördags blev det HBJ med tjejorna. Nadja träffade en liten grabbhalva där och när krogen stängde åkte vi hem till dem på "efterfest" i Tyresö. Helt okej. Haha mest galet om jag måste kommentera själv! <3
Kändes precis som jag var 15 år igen och det fanns inga bekymmer. Det var Nadja och Fran som höll kamerorna och lekta paparazzi. När bilderna kommer till mig loooovar jag att dem kommer upp här på bloggen.

Vad händer nu då?
Jo jag sitter och lyssnar på Petter feat Veronica Maggio - Längesen. Den är så sjukt underbar.


 

2010-07-21
 17:54:23

sometimes you only need a picture

2010-07-20
 14:47:56

july 20


Nyss hemkommen från banken och polisen. Var tvungen att fixa ett nytt pass och VISA kort. valde att skaffa telefon och internetbanken nu också så slipper jag massa krångel.
Angående bilden på passet, till och med dem som jobbade där tyckte bilden blev snygg. Och hur ofta blir man sk snygg på ett pass!? ;P

UPDATE angående Nissas alla ungar. Dem är inte 5 ungar. DEM ÄR 6! Shit.. 7 igelkottar, gaalet! Hur har vi kunnat missat 1 kottunge?
2010-07-19
 14:14:48

my new shoe

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Är den inte snygg? Vill ni höra min motevering till varför jag vill att ni ska rösta på den?
Här kommer den:

När jag "skapade" skon så tänkte jag att jag ville vara så kreativ som möjligt. Leka med fantasin och tänka på vad jag själv vill använda för partydoja! Klacken känns som en GaGa - klack så självfallet kändes den rätt. Sen vill jag ha en sko som utmärker sig på dansgolvet. En mörk dassig lila känns rätt blandat med guld, glittriga paljetter. Rostguldiga nitar som en accessoar känns top top! Skon passar till den lilla svarta och med tjusiga lackade tånaglar. L Ä C K E R T!

 

2010-07-19
 13:47:40

l o v e


Tror inte jag sett dig på tre år. Igår mötte jag dig, du presenterade mig som din dotter. Well im not.. im so sorry dad. i dont need you. I alla år har jag byggt på såret som aldrig läkte ordentligt. Igår rev du upp det. Kändes som att man fick en kniv i magen som långsamt sprättade upp hela mig.

Jag älskade dig som du en gång var, inte den du är idag.

Jag har en annan pappa som jag stolt säger pappa till. Han som alltid funnits där för mig.
Den pappa med stort P är den enda jag behöver. Jag älskar min familj så som den ser ut idag.
Utan er är jag nollställd, tom och ingen alls.

2010-07-17
 22:17:56

Gårdagen,


Lite om gårdagen då. Det var tänkt att det skulle bli utgång men ingen hade mood for it. Så jag pallrade mig hem till Nadja :) Vi pratade och åt tills vi fick sällskapssjukan och då kom Kristoffer över och klådde oss i Buzz. Fast han förlorade en gång också!

För övrigt är det precis som att min hjärna åkt jordens snabbaste karusell. Jag är så jävla, kul hittar inte ens ordet till det. Aaa jag är äsch vet inte ut eller in just för tillfället. Vad jag vet är att jag längtar till nästa helg iallafall!
2010-07-15
 20:20:09

It's been a long time since I've came around

 



Sitter och lyssnar på GaGas nya You and I. I'm in love with the song.
2010-07-15
 16:12:05

say hello to the world


Liv och Ludvig



Liv


Och lilla Lycka. Hon är skyggast av dem alla.

I bakgrunden ser vi mamma Nissa äta sig mätt.

Än så länge har vi bara fått hälsat på 3 stycken bebisar. Det var 5 hon fick. Men vi vet ju inte hur många som klarat sig men vi hoppas att alla 5 är vid liv! vi vet att 3 av dem är det iallafall. Och inte nog med det, dem är helt perfekta! Jag har fotat mer än hundra bilder för att göra ett collage om dem. Men ni får se dessa just nu.
2010-07-13
 22:36:36

sheep

 


I går var jag och kollade på dessa djur. De är väldigt fascinerande kloka fyrbenta saker men väldigt osociala. Ingen ville komma fram och pussas utan tittade på mig precis som att jag var en idiot. Förstår det förstår det, jossan leker papparazzi är ingen trevlig syn kanske.. ligger och krålar på marken för att få en sådan söt bild som möjligt utan att den ska bli suddig. Jojo.. thats me, Jossanbabe.

När jag var runt 4 år så hade min moster ett lamm (som blev ett får) som husdjur. Hon hette Bell och sprang runt i hela huset. Hon knatade till och med upp för trappan till övervåningen. En svartgrå liten ullboll som var hur social som helst, mm hon var nog inte släkt med dessa fårskallar på bilden som inte ens kan säga hej.
2010-07-12
 17:42:14

lööööööördag


I lördags träffade jag mina tjejor, Nadja och Fran för att äta middag på Fridays vid Kungsträdgården. Jag ville keka där pga att deras fried mozzarella är så underbart goda! Men TYVÄRR.. det fanns inte så jag fick ta någon annan ostsak.. helt okej men ville ha mina mozzarella :(
När vi kekat klart kom min syster och hennes vän Clarro över till Fridays, då blev det drinkar och annat trevligt som händer på en lördagkväll!

Rosé as usual


2010-07-12
 17:28:58

friday


Det var ett tag sedan jag bloggade eller huvudtaget satt vid datorn. I fredags träffade jag och min syster våran gemensamma bror och hans tjej. Vi fikade frukt och vatten hemma hos dem i lägenheten innan vi bestämde oss för att shoppa. Vi åkte till Kista och helt plötsligt så börjar det brinna där. Alla fick utrymma lokalerna och vi drog till Täby C för att shoppa ist. Kortfattat, typ.

Efter vi shoppat drog vi till Greken för att keka middag. Jag och Fredrika tog varsitt Rosé till maten. Finns det något godare? I dont think so! Väl på Greken så möter jag Bobby från mammas pojkar, IGEN..
När vi hade ätit klart så drog vi upp till lägenheten och tog några öl på balkongen och lyssnade på musik. Mysigt!

Blev bara fotot på fikat den dagen.. mums!

2010-07-08
 22:46:26

moose


Var precis ute och gick en kvällspromenad med min syster. Var tvungen att prata av mig och jag är verkligen på hämd humör. Jag är inte den man sticker kniven i ryggen på hur som helst, no way. Jag anser, har man varit vänner så pass länge så dissar man inte vännen för något som legat i soptunnan. Ursch och fy.

Men men när vi väl var på hemvägen
så ser jag något mörkt svart långt ut och tänkte "vad fan nu har grannens häst smitit?". Innan jag springer dit så springer jag hem för att hämta kikaren. Haha hello blindstyre säger jag bara. Det var ju en bamse älg med jättehorn!
Tur att jag inte skenade dit för då hade jag ju inte blivit mött av en lycklig polle utan en galen älg istället. Inte så roligt att möta kanske haha.


Märks det att jag har varit hästtjej sedan barnsben?
2010-07-08
 18:29:12

chubby chubby


Jag har solat hela dagen, snacka om höjden på lathet! Nej men det har varit skönt.. bara legat och blivit gyllenbrun.

Har nyss matat lilla Nissa, hon är en riktig liten chubby! Hon får en viss mängd mat som ska vara bra för henne nu när hon diar. Och så får hon bara en gång per dag. Men hon verkar inte nöja sig med maten hon får. Hon tittar lite fundersamt på oss när hon ätit klart, nästan som hon vill säga "ge mig mer, och inte vatten den här gången".
Japp jag har aldrig sett någon titta mer snett på en vattenskål som Nissa. Oslagbar är hon.. och hungrig.



Chubby Nissa in action!
2010-07-07
 20:56:44

Nissa


Om exakt ett halvår så fyller jag år, inte illa va? ;)

Var inte det jag tänkte berätta egentligen men den infon bara slank in.

När jag varit hemma har jag tagit tillfället i akt att fota våran stora tjej! Tänka sig att hon är en mamma till fem helt perfekta småglin! När taggbollarna vågar sig fram och Nissa tycker det är okej att vi hälsar på dem så blir det pics på dem med. Looovar!

En trött mamma, har precis druckit vatten och lagt sig för att vila en stund.

Nissa ville komma upp och hälsa på kameran, sötare kotte får man leta efter!

Kvällspromenad runt huset..

 

2010-07-06
 22:00:57

hedgehog


Nils springer runt och bygger bo under våran stenaltan. Han springer fram och tillbaka, hämtar torrt gräs, pinnar och blommor från rabatten. Men det bästa av allt, Nils är inte en han. Nils har förvandlats till en Nissa.
Yepp, hon sprang nyss och hämtade en liten unge från en buske! Spännande.. undra hur många bebisar hon fått min lilla Nils.. hmm Nissa menar jag förstås.

UPDATE: Nissa har samanlagt 5 taggiga bollar! dvs söta skruttungar!

På bilden är Nissa rund som en boll, 5 hela bebisar i den lilla magen.
2010-07-05
 23:10:02

looong time ago, how have you been


Hey halloj det var ett tag sen va? (;


Åååh vad skönt det varit att inte suttit vid den här saken, solen har varit framme, drinkarna har svepts ner och jag har ramlat in på krogen, precis som det ska vara! Pretty damn good! - som min Honey b skulle sagt!

Under alla dagar som gått så har jag träffat min Honey b, några från skolan, en ny bekant och min bff Emmi. Under helgen som var så stannade jag hemma hos Emmi från fredag till söndag. Vi har bara druckit alkohol, solat 6 timmar, fått solsting och umgåtts med varandra och andra. Trevligaste helgen på lääänge! Har saknat att vara med min tjej.


Hörs en annan dag, kiss n hug baby gaga, jossanbabe. Same shit different name.