2009-12-18
 13:59:23

winterphotograph

                         

Snacka om vacker väder det är ute! Snön glittrar i solljuset och himlen är klarblå utan ett ända moln. Så här skulle jag kunna leva, alltid. Tänk att få rida ut barbacka nu i det här vädret, höra hur hovarna trampar genom snön och allt är bara så fantastiskt.

Jag tycker man ska ta vara på alla vackra årstider så jag sprang ut med kameran i högsta hugg och fotade det vackra. Tyvärr så har jag jordens sämsta kamera så jag får inte med allt det jag vill ha med i fotona. men det här får duga.




2009-12-15
 16:34:10

let it snow


Nyss inkommen från snön!

Innan jag drog på mig termobrallorna, mössa och hela paketet skrev jag på facebook att jag ville ut och göra snögubbar och åka pulka, men det blev lite ändrade planer som ni ser på bilden. Jag gjorde en snölykta stället av årets första snö!

Enligt mig själv ser det mest ut som en bunt med snöbollar men med livlig fantasi så är det en fin snölykta!

2009-12-06
 16:34:44

walk walk

Nya high heels och en snygg väska är nu i min ägo! Skorna är till för min nyårs outfit och väskan lite mera alldaglig. Lite dåliga bilder men det blir lätt så med en dålig kamera (;



2009-12-03
 22:47:50

lussebak

Man kan fortfarande känna en liten svag och varm doft av saffran i huset. Hur underbart är inte det?


Julen för mig har aldrig varit något riktigt speciellt, jag har alltid ogillat den mer eller mindre. Det enda jag gillar med julen är ljusen, granen och alla dofter som blandas. Mysigt.

Dags att sova, hörs.