2010-09-29
 20:30:21

sjuk eller arbetat för hårt?


whiskey, ipren, citron och ingefära med te, hälsobutiksvitaminer. Ja tempen står fortfarande på 37.9 (jag har i vanliga fall 36.8) , halsen är svullen som en riktig tjockis och kroppen viker sig - känner mig riktigt svag just nu. Typiskt va?
Jag ska iallafall trotsa vad det nu än må vara och inbilla mig att allt är precis som det brukar vara. Jag är 100 % frisk och jag ska ta en tidig sänggång!

Mina föräldrar tror att det är kroppens egna sätt att säga ifrån. Kanske att jag ska ta det lite lugnare och inte arbeta så jättehårt. Om man blickar tillbaka så har jag faktiskt jobbat så det skriker om det. Att arbeta nätter, dagar och helger i först 10 dagar i streck, ledig någon dag och sen jobbat som en vanlig arbetare, ledig i någon dag och sen 10 dagar igen, lite helg med sena nätter och arbete igen. Ja vem vet det kanske sliter på kroppen? Jag har ALDRIG klagat, visst kanske sagt någon enstaka gång "ååh skulle göra vad som helst för att få sova nu" men aldrig klagat på rikigt från hjärtat. Nej, det är nu jag klagar, för att jag håller på att bli sjuk och FAN vad trist det är.

Nej kroppen skriker ordet sova, men ska försöka jobba imorgon iaf.. mååååååste..
:)
2010-09-27
 19:58:28

måndag,


Ååååh jag har sådan lust att berätta min lilla hemlighet men måste lära mig att hålla tyst i några dagar till! *så lycklig att jag nästan spricker* Gaaaaaaah... men okej, några dagar till klarar jag av! ^^,



Sötaste konversationen idag mellan mig och barnen.

-Fröken, fröken! Vad heter dina barn?!
-Ingenting :)
-Har du inga barn? (och så tittar dem lite förvånansvärt på mig, eftersom alla andra fröknarna har barn)
-Nej inte nu nej.
-Joho, vi är bara dina barn! säger dem med världens leende på läpparna.


Nöjer mig med att vara en stolt fröken, mamma är inte ett namn för mig! :)
(Grimarser i cam är min specialitet! Seriösa bilder är ju inte roliga = jag har barnasinnet kvar!)


2010-09-26
 19:38:54

söndag


Härlig utgång det blev i fredags! Jag och Nadja drog till HBJ, det var massa folk från barndomen där. Min mobil fuckade ur sig och Robban försökte tydligen få tag på mig. Enligt honom hade han dragit dit vid 2 men inte hittat
mig (?). Kan faktiskt varit så för det var galet med folk i fredags, säkert pga löning.

I lördags blev det tjafs mellan mig och en gammal vän. HON som gjort bort sig ganska otroligt mycket och jag lider för henne. Vem fan vill vara kompis med någon som ljuger, överdriver och är otrogen? Stackars tjej.. Att hon inte fattar att ingen vill ha med henne att göra om hon fortsätter så som hon gör.

Aja nog om skitsaker...


Imorgon ska jag jobba från 07.15 till runt 16.15 på Röda. Jag säger som Petter, Kompis det går bra nu.
2010-09-24
 10:48:25

fredagsmys


Idag är jag leeeedig!
Känns så otroligt skönt efter att fått jobba 10 dagar i streck :) Fast det suger lite att man blivit förkyld. Känns liiiite surt, haha. Men den går nog snart över!
Mina planer idag är att möta upp Nadja, vi ska in till stan för att kolla på kläder till henne. Efter det ska vi hem till henne och äta middag ihop! Kanske drar vi ut med Robban & company lite senare på kvällen. Och kanske min
honey b kommer över! <3

2010-09-22
 14:14:09

jobbar natt


Snacka om att man har sovit för lite och inte kan somna om. Behöver egentligen sova i 2 timmar till eftersom jag ska jobba natt. Jag börjar klockan 18.00 och slutar ca 04.00. Aja, koffeintabletterna åker ner i väskan och jag ska straxt fixa iordning allt så jag slipper stressa sen i sista minuten. Då har jag iallafall en vilostund innan jag drar.

Duschen kallar, hörs!
2010-09-19
 19:27:10

i've got the power! ...

... Japp, då har man röstat då! Så ikväll ska man försöka hålla ögonen öppna för att kunna hänga med vad som händer och fötter.
Idag har jag jobbat, igen! Det var lite motgång.. ville egentligen bara hem och lägga mig under täcket. Imorgon hoppas jag att det blir lite trevligare dag på jobbet. Längtar till löööööööönen kommer!

Nä har inte mycket mer att skriva. Tror jag behåller det jag EGENTLIGEN vill säga inom mig.

2010-09-17
 20:40:57

helg? näää knappast!


Om nästan 6 dagar så får jag helg! men jag klagar inte, pengar pengar pengar är det enda som rullar i mitt huvud! Imorgon får jag även jobba med min bästa vän, Emmi <3  Vi har ju samma jobb så det är praktiskt!

Pratade också med Francesca idag på telefonen. Shit i miss her sooo! Hon satt på bussen mot flygplatsen, hon ska till London för att hälsa på hennes lilla Maja, kul för henne! :) Känner jag henne rätt så blir det parta loss i London baby! Lyxigt! Man blir avis! Men nej, jag ska ha tankarna på jobb nu!

Idag kom K över och jobbade på jobbet, åh vad blyg jag var idag haha! Men så går det när man sitter nästan mitt emot en riktigt snygg sak! cutie!
2010-09-16
 19:19:25

torsdag


Tjeeeena min söta lilla blogg!
Jag har jobbat idag med, ska jobba imorgon, på lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag NATT. Naajs. Pengar sitter alltid fint! Och speciellt när man jobbar med dem roligaste människorna som finns, lovely!

Imorgon kommer K till jobbet, vi ska dricka morgonkaffe ihop ;) Han jobbade i gropen utanför våran hall för några veckor sedan, gissa om det var klurigt att få till hans nummer! Men nu har jag det!
2010-09-14
 18:53:51

You are the greatest thing to me, GaGa



LÅTEN HETER GREATEST, DEN KOMMER FINNAS PÅ NYA SKIVAN "BORN THIS WAY"!!

Har lyssnat på låten om och om igen att jag redan kan texten utantill. Kärlek.
2010-09-13
 22:15:08

måndag


Sådär, ännu en arbetsdag har gått! Me like!
När jag kom hem så hoppade jag direkt in i bastun, snacka om att det behövdes! Jag låg där inne och halvsov, så nu är man på topp igen.
Emmi kom förbi jobbet idag också för att lämna nykeln, happy me! Skönt att få byta lite ord med en tjej också eftersom jag var ensam tjej på "bygget" idag. Men man har galet kul ändå! :D

ps: GaGa vann 8 av 13 priser igår (som hon var nominerad i), hon var även MTV awards gala drottning. Haha det kallar jag LYCKA!


Och visst fortsätter hon att chocka! (;

2010-09-11
 21:07:29

walk with me


Sitter här och äter ananas, kom in från en promenad för en stund sen. Eftersom jag slutat med ridningen (för ett tag) så måste jag sysselsätta mig med någonting ju. Fast promenader är inte det samma som ridning och stallaktiviteter. Men som sagt, det är bara bita i det sura äpplet ett tag, som det ser ut nu så är det inte förevigt jag lagt av. Bara en termin eller två.

Nä nu ska jag kila iväg till soffan och hoppas att jag inte blir anfallen av katten igen. Min kisse är en argsint tjej, lik sin matte haha.

- mjuk utanpå, vass inuti!

2010-09-09
 19:10:08

att tappa hjärtat i knät

2010-09-08
 20:17:07

update


Yey ska jobba imorgon från halv åtta till tre, längtar redan! Ska bli rätt mysigt att jobba på förskola igen, var ett tag sen så. Ska jobba på Gråbo där jag svängde förbi idag.  Ikväll ska jag bara ta det lugnt, läsa lite och sova ganska tidigt.

Aja, det var den lilla update'n.

Förresten, är inte Oskar Linnros galet fin på den här bilden.. åååh man blir nästan lite småkär bara av att titta på honom, cutie!
2010-09-08
 11:07:34

business girl

Kavajboleron med puffärmar var på och håret uppsatt! Ja, då lyckas man eller hur? LYCKLIG TJEJ är allt jag har att säga just nu! Det här firas med lunch, vi hörs!
2010-09-06
 22:35:43

rubrik saknas, fast bara ikväll

2010-09-05
 21:59:50

tänk tänk tänk

 

Sitter här och funderar fortfarande. Jag har mest funderat hela dagen. När jag har ätit, när jag har bastat och nu när jag sitter framför datorn så sitter jag just precis och funderar. Egentligen är det ingen specifik grej jag funderar över utan det är allt. Fast mest jobb kanske. Jag trivs som fisken i vattnet på alla mina två jobb men det är som sagt bara "timmis" på båda. Vilket känns lite trist. Jag vill ha en fast anställning där jag har någonting att utgå ifrån. Som timmis kan man till exempel inte flytta till något eget, vilket jag vill mest av allt,
Att få ha någonting alldeles eget och att få kalla det just hem.
I och med mitt funderande med jobb och allt så tänker jag mycket på att gå i min brors fotspår, börja arbeta i Norge. Jag har ju ingenting som håller fast mig hemma i Sverige. Egentligen är det väl bara packa sina väskor och dra. Jobb finns det där, iallafall som barnskötare.

Ska jag eller ska jag vänta och låta magkänslan bli starkare? - är frågan jag ställer mig själv gång på gång.

Ursch vad jag bara tänker och funderar.. ska slänga mig i sängen istället. Godnatt bloggen.
2010-09-05
 16:10:18

Oskar Linnros



2010-09-05
 15:13:35

Hanna and Jossan


Igår hängde jag med Hanna och Kevin i Kista! Det var ett tag sen man träffade dem så det var mycket vi hade att snacka om :D Jag hade iallafall jättekul, köpte en bolero, smycken och ett par solglajor. Hah onödigt med glajor nu kanske tänker du som läser detta? Men nope, jag kommer behöva dem. Allt jag kan säga från och med nu ;)

Haha 3 år gammal bild, se hur fet jag ser ut där! Hanna är sig lik iallafall, håret och leggingsarna! Den kvällen på båten var helt craaazy om jag får vara ärlig!
2010-09-03
 19:46:45

alla älskar björn borg


Enda sedan jag köpte mina Björn Borg boots så har jag fått komplimanger för dem. Senast var igår när jag skulle köpa mina sneakers. Tjejen bakom kassan var personen som hade stått och beundrat mina skor medans jag provade andra :)

Tjejen: Jag måste beundra dina skor du har på dig!
(jag tittar ner på mina och frågar dem här? hon nickade)
Jag: Jasså jaha tack!
Tjejen: Har du köpt dem här?
Jag: Nä det är Björn Borg, köpte dem i början på året.
Tjejen: Jaha, synd. Jättesnygga iallafall.
Jag: Tack så mycket!

Tänk att jag äger dessa, mina vackra älsklingar! Förstår att folk gillar dem, detaljerna är så snygga!
2010-09-03
 16:36:44

igår


Igår var jag och träffade min syster, S och babyboy. Vi var i Kungsängen en stund sen drog vi vidare till mitt jobb för att hämta ut busskort.  Efter det drog vi till Barkarby outlet och hängde på babyland. Och där kom ett samtal som hette duga! :D Vad det var för samtal kan jag inte berätta nu men åh i will så gärna! Får ta det på onsdag eftermiddag!

Igår svängde jag även in på Belle shoes, köpte ett par sneakers för 50 lappen! Lustiga är att jag tror att min kompis Fran har ett par likadana skor. Well, dem är ju söta! Och supergulliga på!



För övrigt så ska jag jobba om en vacka typ, me like :)
2010-09-01
 21:27:10

21.27 den 1 september


Igår åkte jag, Veronika och Emmi in till stan för att möta upp Alfredh. Vi drog till Skanstull för att keka middag på Bläcktornskällarn. Jättegod mat och en gratis öl, eller jaa.. vi glömde betala för den sista. Men personalen vinkade glatt hejdå och sa välkomna åter ändå. Aja, vi får ge mer dricks nästa gång istället som kompromiss ;)

Idag har det inte hänt så mycket mer än att jag sökt jobb, letar ju fast eftersom jag bara har två extra jobb. Man kanske ska lägga det där med jobb på hyllan ett tag, iallafall för idag och kanske slå på en film istället? ^^,