2009-10-30
 00:09:24

Inga badankor här inte

Jag har tänkt en stund. Vi i familjen har bott i det nya huset i snart 3 långa och relativt korta år men det är nu jag har förstått grejen. Vi har INGET BADKAR!
Nej det är sant, bara en glasdusch. Jag anser faktiskt att har man en bastu ska man faktiskt också ha ett badkar! Men har vi det? - Nej. 
Alltså, jag har inte relaxat i ett badkar på snart (nu kommer det, håll i er) 3 långa år. Dags att flytta till egen lägenhet snart kanske. MED ett badkar!

Förresten såg ni på Rosabandet galan som varade för några timmar sedan? Helt fantastiskt var det, jag grät hundra tårar. Minst!

Poss poss
Jossan aka Jossanbabe
2009-10-28
 22:46:24

Ny blogg nya tag

Hallå du som läser det här. Nej jag är inte så direkt ny här i bloggvärlden, jag har bara skaffat mig en ny blogg som speglar mig lite mer. Vem är jag då?
Jo jag heter Jossan och bor en bit utanför Stockholm. Jag är en pratglad tjej som gillar att spendera min tid åt träning, vänner och fester. I min blogg kommer allt möjligt att dyka upp, allt från hur jag lätt blir förbannad till hur mycket jag smsar om dagarna. Haha nej men ni får se vad som händer här.

Jag tillägnar helst allt skrivande till mina vänner som älskar mitt fina liv och för att uppdatera mitt minne lite extra!

Vi hörs i bloggen,
Jossan aka Jossanbabe