2010-10-31
 20:35:36

Okt. 31, 2010


Tänkte bara slänga i väg ett hej innan det blir dags för sängen!


I går fyllde min kisse 9 år, tänk att för 9 år sen föddes hon. Det vill säga att hon är just precis 9 år och 1 dag gammal. Sött!

I fredags åkte jag och L efter jobbet för att kolla på kläder. När vi hade köpt det åkte vi hem till N för att keka mat och drack vin. Var verkligen jättetrevligt!

Och igår vistades jag hemma hos Rebecca, flydde lite från halloween iår. Vi beställde mat från Lucky house, köpte värsting godiset och hyrde case 39.

Nej det var väl den lilla uppdateringen, imorgon börjar jag mitt fasta jobb, härligt!
2010-10-27
 23:27:48

Pssst..


Visste ni att om några minuter, när klockan slår 00.00 så fyller min blogg 1 år!

2010-10-26
 22:11:47

"när jag blir stor ska jag bli slaktare"


Jag är inte arg, nej nej tvärt om. Jag är FÖRBANNAD. Här visar man hur man "slaktar" dvs slår ihjäl ett oskyldiga djur på olika sätt. Sjukt. Om man nu inte tycker att det är en sådan big deal, sätt dit idioternas nära och kära framför klubban istället så får vi se hur hårt dem slår då. En del säger att människans bästa vän är djuret, må vara sant. Men Djurets värsta fiende är faktiskt människan. En del förstår nog inte att döden är förevigt.. eller att ett liv (oavsett om det är tvåbent eller fyrbent, eller nått helt annat) är så inåt helvete värdefullt.

På mitt arbete (förskolan) så försöker jag lära barnen att man ska vara snäll mot varandra och värna om alla djur och växter vi har. Men när man ser detta så känns det som att allt arbete och tid man lägger ner på att lära ut och forma framtiden förstörs helt och hållet. Allt känns meningslöst och vi kan lika gärna ge alla i landet varsitt slagträ. Det spelar ingen roll vad vi lär barnen när dem är små om dem ändå senare växer upp och blir som mannen på bilden (han som håller i kaninen, är visserligen bara en hand), för tro mig han har också en gång varit liten.. Och säkert blivit uppfostrad att värna om andra.

Bild tagen av artikeln som finns på Aftonbladets hemsida. Länk om ni klickar på bilden.
2010-10-25
 20:50:25

new job


Yes, nu kan jag skvallra min lilla hemlighet! Jag fick tjänsten! På måndag börjar jag min första dag som resurs/personlig assistent. Så inga mer vikariejobb osv, jag är fast! Vilken lättnad det är.. känslan är underbar vill jag lova!

Imorgon jobbar jag på röda, jag kommer att sakna mina röda barn sen när denna vecka är slut.





2010-10-25
 10:15:00

Tidinställt inlägg


"jag har tappat hjärtat i knät, den här gången på riktigt. Men det är över nu."

Om allt funkar som det ska så är jag troligvis på jobbet nu, busar med barnen och bevisar för alla andra att man lär sig utav lek. Visar barnen hur olika saker fungerar, svarar på deras frågor och känner mig behövd. Imorgon är det min dag, möte klockan 15.00, vi hörs efter.
2010-10-24
 17:40:12

underbar man


Här är Petters version och tolkning av Stockholm i mitt hjärta. Lovely..

2010-10-24
 17:36:46

drunk?

Här är en bild från i somras. Jag är hemma hos min tjejkompis och är lite smålullig tror jag. Ingen sådär jättevacker syn men det roliga med den här bilden, jag dricker inte rosévin som jag i stort sätt levde på hela sommaren..

2010-10-23
 22:43:43

Så mycket bättre..


..heter kvällens största underhållning. Det pirrade i magen varje gång Petter satt där med ett leende. Hans tolkning och version av Stockholm i mitt hjärta var underbar. Jag längtar faktiskt till nästa lördag. Så ingen utgång på lördagar för mig dem närmaste veckorna, only fridays.

Imorgon kommer jag lägga upp allt jag shoppade igår. Ett av plaggen var ett par björn borg hipsters, rawr vad fin rumpa man fick i dem ;)

tänk att få vakna upp brevid den här mannen.. lyllos hans fru! :)
2010-10-20
 21:58:46

dilemma


Jobbade natt i måndags, sov knappt under dagen på tisdagen för att jag skulle kunna somna i en bra tid på kvällen för att också inte vara trött idag på jobbet. Jo vad händer, jag har varit som i en helt annan värld idag, världen av trötthet tror jag den heter. Höll på att somna stående ett tag, s.j.u.k.t.

Och just nu står jag också inför ett dilemma. En stor grej som jag inte kan skriva om ÄN, inte förren på måndag kväll. Velar fram och tillbaka, tänker och försöker sätta mig in i situationen. En obekväm lycka som kan bli så fel men samtidigt så rätt. Mer om det sen.. min hjärna är överfull.. Ska/måste shoppa imorgon som lite bearbetning!
2010-10-17
 21:05:17

one week ago


Oj det här var ett tag sen, ett bra tag sen man satt här över huvudtaget.
veckan som gått har rullat på bra, jobbat, träffat vänner, insett att vissa är idioter och andra till för att stanna (i ett tag iallafall).
Hade en urgullig eftermiddag och kväll i onsdags hos K. Och en galen fredagsnatt med Nadja, förutom vissa incidenter :) Resten var bokad med jobb. Även om jag jobbade 11 timmar under fredagen.

Men men, ännu mer jobb inväntar, började "min måndag" dvs söndag med jobb. money makes people talk.

Juste, jag har blivit sjuk igen.. tredje veckan nu. Känns mindre bra.

Ps. Rasmus Seebach är ju så underbar..
2010-10-11
 21:53:24

helgen


I fredags träffade jag inte Robban, blev inte som vi hade tänkt oss. Jag träffade min bästa vän Emmi istället, vi drog till Fridays och kekade småplock till middag och tog några öl till det. Bättre vän får man faktiskt leta efter <3
I lördags eftermiddag drog jag till stan för att spendera lite pengar, samtidigt som jag träffade Robban i kanske 20 minuter. Gulle, åkte till mig bara för att bevisa att han förändrats.

Ps, ser ni vad detta är? Jo något jag köpte igår som passar utmärkt till Halloween. Yes det är pumpor! :)
2010-10-07
 21:49:20

torsdag

Galet trött tjej just nu.

Sitter och hostar ikapp med klickandet på tangenterna. Meningsfullt, inte sant? idag har jag iallafall jobbat på förskolan. Det var så otroligt mysigt när det regnade och alla var samlade inomhus. Vi lyssnade på regnet som smattrade på husets alla fönster och så plöjde vi massa böcker i soffan. Gosigt.

Imorgon jobbar jag bara till 14.00, efter blir det väl hem och fixa sig lite. Ska träffa Robban under kvällen (förhoppningsvis om allt går som det ska), vi spela biljard och dricka öl.

GODNAAAAATT....
2010-10-04
 21:44:19

inte vilken måndag som helst


har precis haft en otroligt trevlig kväll, även om jag inte kunna prata helt ordentligt (tappat rösten)! Ska straxt fixa mig för att sova, upp tidigt imorgon till jobbet. Jag älskar mitt liv just nu! <3 Älskar mitt arbete, min familj och mina underbara vänner.
2010-10-03
 19:15:41

my lips they miss his


GODNATT BLOGGEN!
2010-10-03
 15:00:32

kisse


Jag har fått en liten kisse under min stol, hon sitter där så tyst och fint. Så fort jag tittar på henne skär det i hjärtat. Min min min brukar jag tänka när jag tittar på henne fast att jag vet att hon är sin egen och att jag bara har henne till låns. Lilla tjej.

Imorgon ska jag jobba igen! :) 07.15 till 15.15, sköna tider man har! Funderar på att cykla till jobbet imorgon eftersom pappa fixat min cykel. Men får se hur mina lungor tycker om det.


2010-10-02
 17:57:13

still sick

 

Eftersom jag är sjuk på en lördagkväll så har jag inget bättre för mig än att fixa ett eget litet hemma spa! Det inte ansträngande och är dessutom välbehövt! Ska även passa på att måla tånaglarna i någon snygg färg. Jaa.. så ser väl min lördag ut.

2010-10-01
 22:03:25

"pretty fun weekend"


Sjuuuuuk.... har fått någonting mot luftrören så de utvidgas, läkaren sa att jag förmodligen kommer att sova gott eftersom det är morfin i geggan. Kunde jag inte fått något mot halsen och öronen med? Nää.. han tyckte att febern skulle ta bort infektionen. Hmm. Lite mer än 300 riksdaler för att få en flaska med morfingegga som gör att jag troligtvis kommer att få hallucinationer och hjärtklappning av.

Godnatt!