2010-11-28
 20:35:28

gaddad och klar

Kortfattat om lördagen:

Igår var en riktigt händelserik dag! Först åkte jag och Rebecca in till stan, kekade på Ringen i deras lilla matrunda och där efter gick vi till East Street. Jag fick vänta i ca 1 timme, för bruden hade tagit en alldeles för lång sittning innan, blev lite arg på det faktiskt. Men när det var min tur släppte grinigheten och jag kunde inte bli mer annat än lycklig!

Efter gaddningen var det bara att dra fort som fan hem, fixa om sig på kortast tid och sen bege sig mot bowlinghallen i Jakobsberg. Där väntade mina söta arbetskollegor och vi bowlade, kekade och hade allmänt trevligt. Efter allt blev det karioke och klackarna i taken! Drog till olika krogar i stan och hela kvällen var knas. Snacka om att man var rund om fötterna! ;)
Efter det tog jag, Emmi, Johan och Johan blacktaxi till Jakan igen, vi bestämde oss för att dra till Träffen och köpa kek där även jag får ett slag av en snubbe :S
Kvällen slutade med att jag somnade hemma hos K, drägglandes på hans arm haha ;) nää men stackarn.. blir väkt av en galet full och fryssen tjej. Tänk vilken fin killkompis man har..

Nä nog om lördagen..


2 bilder på tatueringen, dåliga vinklar eftersom jag fotar själv. Vet inte riktigt vad som händer med fyrklöveret, han fastnar inte på bild, den ser gulligare ut irl! :D Blir världens lyckligaste tjej när jag kikar ner på ankeln, där sitter den!
2010-11-26
 18:58:28

morgondagen


IMORGON SMÄLLER DET! Jag ska uppleva en smärta som är värt det! Jag gaddar mig hos East Street imorgon kl 14.00 efter det är det bara ruscha hem för att sedan fixa sig för bowling med jobbet.

Puss
2010-11-21
 19:59:16

hjärtats ensamma slag


Har tillbringat helgen i Grillby på en hästgård hemma hos L och allt var bara pure avkoppling. Vi bowlade med hennes son + handbollslaget under fredagen, åkte och kollade på handbollsmatch under lördagen. Pussat på hästarna och klappat katterna. TACK!


Sätter in nyckeln, dörren glider upp
Allting e tyst, ingen röst skiner upp
Parketten knarrar, mina steg ljuder högt
När jag går genom hallen, känns som någon har dött
En dagboksanteckning du lämnat i lådan
ett barn som aldrig kom, sorgen som plåga
för jag lyssnar till hjärtats ensamma slag

Petter tolkar och gör sin egen version
texten är laddad med känslor.
2010-11-16
 19:49:11

Petter


Jag har alltid fått klagomål eller mer pikar för att min stora kändiscrush varit Petter, titta nu.. hela Sverige dagdrömmer om denna man haha.

2010-11-15
 21:03:33

söndagsmys

Igår åkte jag till kista och shoppade lite med bror och mamma :) Efter det åkte jag och handlade gottis, mötte upp Niklas och åkte till ena jobbet för att överraska Lena. Men blev till att överraska verkstan också! Sooo fun! När vi fikat klart drog Niklas :( och jag väntade på Lena att hon skulle arbeta klart för att sen åka och keka med henne och Niklas från jobbet (alla heter Niklas?). Efter det så skjutsade Lena mig till Mimmi för att hon skulle fixa mina naglar, me like! Jag valde naturliga naglar med rosettdekoration, vackert!

Sorry för osammanhängande text, ska sova.. wooorking bitch you know.
2010-11-13
 19:31:15

East street

Rebecca och jag drog till East street på förmiddagen. Om två veckor smäller det, gissa vad jag ska göra ;)
Efter bokningen så drog vi till thaistället och kekade bufé. Snacka om att gravidmagen putade ut ganska rejält efter 2 (jätte) tallrikar mat och en liten tallrik frukt.. mätt i 1 år framåt! Nä nu ska jag hoppa in i duschen och fixa ansiktsmask.. klockan 20.00 är det Petter som gäller. Puss hej från en sliten tjej.

Blev en cambild och en kamera bild.
2010-11-12
 16:37:25

snabba ryck, snabba inlägg.


Heeeeeeeelg!!!

Fan vad skönt det är med helg asså! Imorgon ska jag troligvis in till stan med Rebecca för att spana in en tatueringsstudio, När vi spanat och kanske bokat så blir det kinakek. Men som sagt, allt är oklat än :O
På söndag ska jag iallafall fixa mina naglar hos Mimmi , hon är verkligen superduktig! Ska försöka hinna träffa N under helgen också men vi får se hur det går.. Nu blir det dusch!
Ciao.
2010-11-10
 21:39:19

Onsdag


Idag var min pojke hemma så jag fick gå som vikarie istället. Jag plasserades på Solen där dem allra minsta barnen går. Ovant att gå från en nybliven 3åring till 11 mån-1½ års bebisar. Men all ålder har sin charm.

Imorgon har jag sovmorgon! börjar inte förren klockan 08.15! Det kallar jag vardagslyx! Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Daniel Adams Ray, förlåt att jag aldrig sagt förlåt.
2010-11-07
 16:22:57

all helgon helgen


Igår (lördags) var jag och mami och shoppade hela dagen inne i stan, vi fick med oss massa saker hem. (Jag säger hela tiden att jag ska lägga upp grejerna jag shoppar men händer aldrig ;S) Jag bjöd även henne på en mumsig fika, snäll dotter man är!

Mot kvällen åkte jag och Niklas till Sollentuna Kyrka för att titta på alla ljus och samtidigt besökte hans familjegrav. Niklas fotade över eldhavet med ljus samtidigt som vi stod och småprata.
Jag: - så jättevackert..
Han: -
mm vet, *fotar lite till* jättefint..
*tyst en stund*
Han: - Adhd ljus..
Jag:*flyttar ett steg mot sidan*

Haha, efter så åkte vi till Coopen och köpte godis och julmust till kvällen. Vi såg på "Så mycket bättre", det var ju Petters dag igår, LOVE.


Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år.
Från vinter till vår
sen sommar till höst.
Trotts att tiden vart svår, så gav kärleken tröst.
Hjärtan som slår
Vi står där vi stod
Minns det som igår
Första gången du log,
jag snubblade pladask på marken och bara dog