2010-08-30
 21:17:30

lucky.. luke?


Tjääänare bloggen! Allt bra älle?
Ärsch.. slang kanske inte är det vackraste. Idag har jag och min syster varit ute på en långpromenad. Och blev genomblöta pga allt regn som hade lust att falla ner efter halva vägen. Kul. Min syster tvärnitade också och plockade upp ett fyrklöver längs vägen. *fuck* blev min reaktion. Det är ju jag som behöver tur just nu! Sen gick jag runt på på alla fyra i hopp om att också hitta ett klöver med 4 blad, men ingen lycka till mig inte.

Nä nu ska jag pallra mig in i duschen, imorgon kanske jag ska träffa Emmi en sväng om hon inte jobbar.
Ciao blöggäään.
2010-08-29
 21:22:41

afternoon tee

 

med mina fina Le Creuset koppar, från Le Creuset breakfast collection. Det bästa för den bästa, hihi.
Jag har inte bara koppar, jag har även en stor pasta/salladsskål. Väger tungt kan jag säga. Inväntar på den fina grytan bara (som kostar nästan 3000 kr, klump i halsen), oj vad fint dem kommer prägla i mitt egna hem sen!

(Fotnot:bild tagen från deras hemsida)
2010-08-29
 17:37:06

2 days


Fredag:
Träffade Emmi, hon skulle boka tid för gaddning och jag skulle prata med dem där angående min planerade tatuering! :) Men tyvärr var Circle stängt eftersom alla befann sig på tatueringsmässan. Vi fick vända på klackarna och svängde in till en kinaresturang istället. Där bjöd Emmi mig på kek och en stor kall öl, njam njam! <3
Efter det sprang vi och mötte min syster och åkte tunnelbanan in till stan. Där satte vi oss på Waynes och inväntade lilla Alfredh. När han kom över så satt min syster och Emmi helt förvånande, det var som att kolla på piff och puff. Svårt att beskriva men måste sett kul ut! Eftersom han och jag skratta och snacka så mycket hann syster och Emmi springa ut och röka och funderade på att gå iväg själva för att ta ett glas vin. Hahah sooo fun! Vi märkte ingenting!

Igår: Vi sålde våran röda bild igår, den hann ligga ute på blocket i ca 9 timmar. Nu är den borta, plutten. Kommer sakna att åka i den lilla plåtburken ju haha.
2010-08-26
 21:40:45

catching days

Mhm sitter i min ensamhet och dricker rosé, lite najs så där. Imorgon kanske jag ska träffa min Emmi som ska boka tid för att gadda sig :) Jag vill säkert göra min där också men eftersom pengarna inte kommer förren nästa månad så får det bli då ist. Ska försöka hinna träffa Nadja också, vi pratade i telefon nu för någon timme sen. Shit vad mycket som händer på bara 2 veckor! Girltalk sooooon!

2010-08-26
 19:23:26

im not going


Ja då var man ledig nu då! Jobbade natt igår, gick bra men blev galet seg efter 02.00 och började skriva dagtid istället för nattid haha. Men kom hem vid 04.30 på morgonen och fick sova till 15.00. Trött tjej kan man säga.

Idag är det banditfest på HBJ och jag ska inte dit, skälet varför tänker jag inte säga men hoppas alla andra får kul. oh my gaga :(
2010-08-24
 21:25:28

Don't be dirty ice cream, baby


Sitter här och lyssnar på Gaga. Imorgon har jag SOVMORGON! Jag har inte haft det på ett bra tag eftersom jag jobbade under helgen. Men imorgon jobbar jag natt så börjar inte förren klockan 18.00. Skönt.
Nä, nu blir det väl en film kanske, måste hålla mig uppe ett antal timmar till för att få sova så länge som möjligt imorgon. Ja det var väl allt för idag.

Ciao
2010-08-23
 20:57:38

airplanes


Så ännu en arbetsdag har gått.. jobbat hela helgen och idag. Imorgon blir det jobb igen och på onsdag jobbar jag natt! Japp så ser schemat ut nu.

{ Det värsta som finns är när man har en känsla som inte är delad. Jag skulle göra allt för att få hålla i din hand, det värsta är nog att jag aldrig skulle våga släppa taget. Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars? I could really use a wish right now... }

2010-08-17
 19:25:10

SV: "att skada sig själv"


Blev så frustrerad när jag läste tjejens inlägg men jag vill verkligen inte skapa något stort av det hela. Utan måste bara få ur mig det jag vill ha sagt.


Att skada sig själv beror självfallet att man mår dåligt. Alla mår dåligt men när man har kommit till den punkten att man skär sig själv eller dyligt så är man en fara för samhället. En människa som skadar sig har otroligt psykiska problem, en sådan människa skulle aldrig ta sitt förnuft till fånga att fråga/be om hjälp. Människan är sjuk, psykiskt sjuk sorgligt nog.
Alla pratar om att rökning är en hjärnsjukdom, att skada sig själv är likaså. Hälften eller mer av alla brottslingar är psykiskt sjuka. Nu säger jag inte att brottslingar skär sig själva eller att dem som gör det är brottslingar.
Nej, men de har samma tankesätt, är lika sjuka. Att skada sig själv är minst lika allvarligt som att skada någon annan.
Det förvånar mig inte att om en människa som är så pass sjuk (den som skär sig) tillslut börjar göra illa någon annan på ett eller annat sätt om det går lång tid utan hjälp. Det är inte personen det är fel på, nej. Det är sjukdomen. Så varför i hela friden skulle man stolt vilja visa upp sina ärr? Jag skulle nog inte vilja visa att jag varit psykiskt sjuk en gång i mitt liv (har inte varit det heller, inga missförstånd). Har man ärr över hela kroppen går det inte att dölja, fine. Men de som har ärr inne i själen.. inte talar dem om stolt över hur dem mått en gång i tiden?

Hoppas folk förstår vad jag menar.
Nu är det dags att slänga sig på soffan, kanske bråka med syrran eller nått? Imorgon är det jobb igen, me like!:D
2010-08-16
 18:46:34

klagar idag


Jag är galet trött idag. Och lite ledsen. Japp, ledsen. Eller inte så att jag gråter utan det sitter mer i hjärtat och i magen. Inne i kroppen liksom, där är jag ledsen. Det känns precis som att det spelar ingen roll vad jag än gör. Det blir ändå bara pannkaka av hela skiten. Man kanske ska gräva sin egen grav på en gång, ändå ingen som bryr sig.

Nej detta är inget "tyck-synd-om-mig-inlägg", nope. Kanske verkar så men så är det verkligen inte. Inte heller att jag vill ha ett samtal från mina närmaste vänner som frågar hur man mår. Det står här, klart och tydligt. Hade ni verkligen brytt er så hade ni frågat redan innan det här publiserats!

Nej dags att ta sig i kragen och planera lite! :) Yes, jag planerar för en gångs skull!
2010-08-15
 21:19:48

Gaga tshirt


Haha, kolla vad min syrra skaffade åt mig! im in love honey! :D
Tack älskade syster, du kan mig bäst.

Köpt på HM, pris vet ej. storlek oversize 38/M


2010-08-15
 19:53:06

oh my GaGa


... har ni sett något vackrare?!

Vill vill vill också!
2010-08-14
 18:18:18

play the cards with spades to start


Ingen utgång idag heller, nope men skönt för det. Ska bara ha myskväll idag. Kan behövas efter den här sommaren. Jag vill inte veta hur mycket vin jag fått i mig. Stackars lever och alla andra inre organ i min kropp!

Idag har jag pysslat med mina naglar, gjorde GaGas poker face inspirerade naglar! fast jag hade bara rött lack hemma så det fick bli ruter och hjärter :)

Dåliga bilder, i know haha. Kommer troligtvis ta bort lacket innan jobbet.

PS: Jag ska få en present när min syster kommer hem imorgon. Klockan 8 är hon i Stockholm..läängtar!
2010-08-13
 18:18:21

workin my ass off


Helg! Och vinet ska fram!

I veckan så har jag jobbat, skönt.. tjänat ihop lite stålar som behövs. Nästa vecka är det jobb igen, lycklig! :D
Det känns som att jag är den enda människan i världen som blir lycklig av hårt arbete. Härligare gäng att jobba med finns ju inte, jobbar med min bästa vän så allt är på topp!

Nej nu ska jag lyssna vidare på Oskar Linnros och dricka kaffe.

2010-08-08
 14:50:29

There's something


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå,
Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.

2010-08-06
 18:43:45

Hmmm...

 

Igår blev en mysig tjejkväll, jag, Nadja och Fran sågs och hade urmysigt. Efter vi sjungit ikapp med youtube och flummat så begav vi oss mot Pubbanken. En liten kvarters korg i Kallhäll, dem hade karioke och det var kul att glo på alla konstiga människor där. Men lite senare drog jag hem för jag kände mig så inte okej. Idag mår jag fortfarande sjukt konstigt och har världens smärta i axeln, not fun.


Aja, jag har inget mer vettigt att skriva (som om det jag skrev innan var otroligt vettigt?).. som sagt bloggen är till för att fördriva tiden. Vilket jag gjort i 10 minuter nu. Ciao!

2010-08-04
 22:17:21

sovproblem?


Ursch, jag skulle göra vad som helst för att få slocka nu. Nej men trött är jag, jävligt trött. Stackars alla mammor och pappor som har skrikande ungar på nätterna. Hur orkar dem med sina ungar på dagarna sen?

Nu förtiden sover jag i vardagsrummet  med min nyinflyttade kisse. Tror ni hon vill sova om nätterna? Nope.
Hon skriker och gnäller tills man får springa och hämta henne och sedan får man brotta ner henne under täcket. Där stannar hon och sover i kanske 40 minuter. Sen börjar samma visa om igen.. *pust*. Tur att jag tycker om henne så fruktansvärt mycket, annars hade hon åkt ut med huvudet före!

Min kaxiga tjej


2010-08-03
 21:23:20

drunkhead!


Haha, jag har fått det bekräftat! Man blir inte snygg av alkohol! Kolla in samtliga miner och att ögonen är helt simmiga haha! Nååågra redbull vodka för mycket kanske? Älskar mina tjejor Nadja och Fran oerhört mycket!

PS:
BRUDEN BREVID MIG PÅ BILDEN HÖGST UPP ÄR INTE NÅGON SOM JAG KÄNNER.. hon var en finska som satt vid vårat bord..
2010-08-01
 17:11:32

im back in town


Visby var underbart. Otroligt vackert men det regnade haha. Hotellet var 4 stjärningt, alltså fyra **** såna. Vi träffade en jättegullig tjej från Stockholm, så vi bytte nummer. Och en kille från Västerås, vi och hans gäng kanske ska ses i helgen när dem kommer till Stockholm. Jag har så mycket jag kan skriva om Visby men jag kör ett litet bildspel istället!

 


Nej mer bilder kommer.. ska fixa ordning lite nu. poss poss.