2010-04-29
 21:47:22

my fault

 

Art of letting go

5 år, jag borde fattat vad jag gjorde för fel. Ditt sätt, ditt skratt, din närvaro. Jag saknar till och med din sura sida. Ingen kan någonsin ta din plats.

 

2010-04-27
 23:18:55

friendship never ends


Massa kärlekar till er, vad som än händer är ni alltid mina tjejor. (Bilderna är inte dem bästa och är lite gamla, men i minnet är dem oslagbara).

*bild kan inte visas*


Låten tillägnar jag er..
2010-04-25
 00:27:01

he ate my heart


Hallå här sitter jag och degar framför datorn!
Under kvällen som vart så har jag varit ledare/funktionär för något som heter Drive In Idrott. Jag säger bara KALLT och TRIST MED FOTBOLL. Jaja, man kan ju inte dra dit massa ponnyer för att få min vilja igenom.

Imorgon (läs idag) är det 3 år sen. Shit vad tiden går fort. När vi ändå räknar år så kan jag inte förstå att jag hade honom lindat runt mitt finger i 5 år. Imorgon är det 3 veckor sedan jag skickade mitt sista sms till honom. En mening, tre ord. Jag hatar dig.
Efter 5 år så hatar man någon, huvudet säger en sak och magkänslan en annan. Oj vad talet 3 dök upp. Inget turtal egentligen. Och allt händer imorgon.. Livet går vidare.










I miss your voice..
2010-04-20
 11:03:45

dress like you own me, Paris


Trött. Jag är så trött på det mesta just nu. Jag har kommit till det stadiet att det har blivit för mycket, allt står uppe i halsen på mig och allt jag vill är att kräkas.
Folk som bara glider på, inte engagerar sig i sitt eget och bara åker med på en räkmacka. Allt jag har att säga är SUCK! #&%"¤!!!



I lördags var jag och mamma iväg till Sturegallerian. Vi gick in på ett antal butiker för att kolla på klänningar. Först gick vi in till Elise, men det fanns inget jag fastnade för där. Vi vandrade vidare till butiken *vissel*, där vi hittade en otroligt fin klänning som satt som en smäck!
Jag som vanligt började tveka medan mamma och hon som jobbade där blev helt rörda när dem såg klänningen på. Båda sa att det där var min klänning. Jahapp var min rektion och tvekade fortfarande. Efter 2 timmar köpte mamma klänningen åt mig. Hon sa att även om jag inte har den på min dag så ska jag ändå bara ha den.

Idag tre dagar senare känns klänningen fortfarande tveksam men samtidigt helt rätt. Jag är nästan helt ensam om den, finns bara två av dem och jag äger den ena. Klänningen kommer från Paris och ja behöver jag säga mer, den är alldeles alldeles.. underbar. Tack världens bästa och finaste mami!

En ganska stor del av klänningen som är hemlig än så länge.

2010-04-11
 22:48:03

my own fairytale

 


Inte illa att ha en egen saga, visst? gör din egen här!




2010-04-11
 19:22:09

Last time, we were hanging out


Tänk vad dagarna går fort, i torsdags sprang jag och Emmi på stan, bänkade oss vid P2 och tog varsitt glas vitt vin (som vanligt).
I fredags åkte jag till stallet, red fina Kelly, pussade henne på mulen och åkte hem till Emmi, där blev det yttligare några glas vin, cider, öl mm och massor av tjejsnack, som det brukar vara liksom. Underbart.

Idag åkte jag till staden igen, men den här gången tog jag en kaffe med en filur och drog hem, jag hittade massor av söta tussilagosar på vägen så jag stannade upp fotade och plockade några. Tussilago är så himla våriga.



När jag kom hem från staden ville jag vara lite kreativ så jag skrev ett litet kärleksbrev till min syster och gömde det i hennes rum. Tänk vad söt syster jag är.

 

 

2010-04-07
 19:48:35

släng dig i väggen barbie


Haha se vad jag hittade över nätet, Gaga dockor!
Riktigt balla enligt mig men inget jag skulle uppskatta att ha hemma i hyllan, eller? Men om jag varit 8 år igen hade jag definitivt tvingat mamma och pappa att beställa hem dem så jag fått leka med dem, coolaste dockorna i världen!

2010-04-07
 12:07:24

Yesterday


Lagom trött idag kan jag ju säga efter en natt med mardrömmar (?).

Igår var jag och Hanna inne i stan. När halva dagen hade gått kom även Monika in och gjorde oss sällskap. Jag fick inte med mig det jag skulle ha hem men vad gör det när man fick med sig annat? (;

Lite av gårdagens shopping!

2010-04-05
 15:42:13

Lady Gaga vs Baby Gaga


Sitter och lyssnar på Gaga, min idol. Jag känner mig så hemsk att jag inte kommer att få se henne live när hon är här i Stockholm den 7-8 Maj. Bläää.

Sitter också och tänker på vad som hänt på så kort tid. Tänk att det var Prins Piotr som kom på namnet Baby Gaga åt mig. Eftersom jag beundrar henne så mycket så blev jag den lilla, Baby Gaga. När jag hade facebook så hette jag även det där. Piotr hette på sin status,
"Prins Piotr <3 Baby Gaga, its gonna be a royal wedding"
. En kompis till han kommenterade "Or a bad romance".
Gissa vem som fick rätt? Idag har jag inte kontakt med Piotr så jag antar att hans lilla vän hade spått in i framtiden.



2010-04-04
 20:08:51

yellow-easter-photo


Godkväll alla datanördar!
Just precis i denna sekund så smuttar jag på mitt vin som står så fint brevid mig. Jag har precis ätit en otroligt god middag och nu är det dags för en duschpaus innan ost, kex och resten av vinet väntar!


Bättre bild kan ni inte begära av mig, nej nu är det duschtime!
Massa påsk-kyckling-kramar, Jossanbabe