2010-05-31
 23:47:24

free thoughts


Jag skapar konst av mitt skrivande.

Helt ärligt så tycker jag att när man skriver texter och rader på datorns tangentknappar blir det så opersonligt. Vart tog det gamla hederliga "skriva på papper" vägen? Brev, dagböcker och små notislappar, är allt bortblåst nu för att internet finns och en rad med knappar att klicka på?
Inte undra på att människor drar sig för att skriva underskrifter, de behöver aldrig använda händerna att skriva med, de använder datorn. Klart som fan det blir en kråka på pappret!
Nä jag tycker folk borde bli mer kreativa med händerna. Tänk så här, det finns ingen i hela världen som skriver exakt som en annan. Och du kan aldrig göra en bokstav exakt likadant två gånger. Personligt inte sant?

Jaha, varför skriver jag då på datorn? Varför använder inte jag mig av det gamla vanliga hederliga sättet?
Kanske för att jag blir mer och mer lik alla dem andra? Opersonlig.

2010-05-30
 00:54:33

art of letting go?


Egna tankar, skriver nu bara för att skriva av mig. Kräver ingen uppmärksamhet över detta!


Jag blir så arg på dig! Hur fan kan du stå och ljuga rakt i mitt ansikte, JAG är en människa som har känslor! Har du redan glömt det? Klart som fan att jag kastar skit på dig när jag blir ledsen och besviken! Eftersom du inte svarar OM det var du (vilket jag tror det var) som gick förbi där med iphone i hand och en gravid brud brevid så ANTAR jag faktiskt att det var du, så varför klev du inte fram och sa hej? ÅÅÅÅH jag hatar det sättet du får mig att känna. jag HATAR dig så mycket. Jag vill vara så jäkla stark att kunna leva utan dig.
Snälla släpp mig nu, för det här fungerar inte.

2010-05-25
 22:57:50

red and blue'


yeah I am red, you are blue
I'm old school and you're so new
but I guess I could forgive you tonight
when you're cold, I like to burn
I cut lines, you wait your turn
but I guess I could forgive you tonight

you won't forget me when I'm gone
this feels so good, it can't be wrong
I'd recommend a one night stand
I know we're just friends but you're my kind of man
just for tonight

even though I'm red, you are blue
I'm old school and you're so new
I know we could be great for tonight
when you're cold, I'll make it burn
you'll never have to wait your turn
yeah, I guess I could forgive you tonight

2010-05-23
 22:59:31

remember you


Minnen, minnen. Fan vad drygt det är med minnen ibland. Idag sa Han att jag kunde lika gärna kunnat vara hans flickvän. Ska jag ta det som en komplimang? Nej sammanhanget Han sa det i var att vi bråkar lika mycket om inte mer som ett gift par.
När jag låg i soffan och pratade med Han i telefon och när Han sa allt det där gav Han mig flashbacks. Det var exakt så P brukade säga. Jag var som hans "flickvän" fast helt oberoende av honom. Jag tänkte inte mer på det, blev bara så skumt liksom. Tills nyss då det blev ännu mer skummare, jag har så grymt tråkigt vid datorn att jag väljer att surfa in mig på en nätsida jag hade för 1000 år sedan. Jag kollar bara vilka som äger sidan och vad ser jag! P lillebror är en slags ADMIN för sidan! Eller, kontraproduktiv kodare om man ska vara petnoga.
Vad är oddsen att jag blir påmind om P två gånger på samma dag. RADERA snälla.



från baby gaga till P.P (internt)
2010-05-21
 10:36:01

SummerSun


Snart ska blekfisen ut och steeeeka lite, grilla fettet på spettet liksom!




I NEEEEEEEEEEED COLOUR!!!
Hoppas det blir mera än 22 grader, jag behöver  minst 32 för att se lite mänsklig ut. Fan att vi inte hade tillräckligt med frukt hemma, då hade jag gjort fruktsallad till frulle.

Nej kan inte babbla på här, ut i solen och gör nytta!

















2010-05-19
 10:06:32

Tjockis



Här sitter jag i min ensamhet och gör ingenting. Arbetet är klart, tror jag iallafall. Känner mig grymt osäker inför imorgon men det får fixa sig. Jag ska boosta upp mitt självförtroende ikväll med en liten spakur och bastu!
Om exakt en halvtimme kommer en kompis och möter upp mig, då ska vi handla en macka åt mig (har jag bestämt). GAMJOSSAN IN DAAAH HOUSE!

2010-05-16
 19:29:55

shop til you drop?


Hmm. Nu har jag varit förkyld i en vecka. Länge sen jag var sjuk på något sätt så jag vet inte hur man får bort det. Går en förkyldning bort av sig själv eller behövs det hjälpmedel på traven, shopping kanske? :)

Jersey Halter Dress SEK 389, Elise Ryan - NELLY.COM

 

Den här klänningen som finns på Nelly.com vill jag ha på mig när jag grillar med tjejorna i sommar! Passar perfekt! Snygg men ändå inte för mycket. Köper jag den, försvinner min förkyldning tro?
2010-05-14
 21:46:02

still sick


Jag är inte på humööööör idag.
Jag bråkade med M och städade hela dagen. Skåpluckorna i köket är iallafall rena och fräscha. Men jag vill göra annat än att städa. Jag vill träffa mina tjejor och bara må bäst!

Ikväll ska jag rida, men har jag lust? NOOOT. Jag vet inte hur jag har tänkt men jag är förkyld och ska anstränga mig iallafall. Men vad gör man inte, jag har missat ridningen 2 gånger nu. Fungerar inte i längden. Men i Juni är det min sista ridlektion för ett tag framöver. Hösten kommer bestå av work work work. Stallet, ridningen och hästarna får komma tillbaka om några år.


UPDATE:
Jag kom nyss från ridningen och det gick bättre än någonsin! Vi hade dressyr och lösgörande arbete ute i sommarhagen på gräsvolten. Jag red Urban och det gick verkligen jättebra, mjuk och fin blev han, pigg, alert och spelade ypperligt med öronen! Han förde sig med skänklen mycket bra och ja jag önskar bara att jag hade det på film! UNDERBART, Min vita springare kan när han vill! När det går så här fint vill jag aldrig sluta, men är illa tvungen. 5 ridlektioner kvar, sen kastar jag in handuken. Inte för gott, men ett tag iallafall.

Jag gjorde ett litet collage men hästar som berört mig hjärta mycket väl. Några fattas på bilden men absolut inte i hjärtat. Fuxen med det blå skitiga täcket är/var min fina Regent. Saknaden går inte att beskriva.. Att jag ska ta uppehåll från hästryggen är galet egentligen. Mycket galet.
Nej kan inte skriva mer..

2010-05-12
 20:52:24

this photo of us it dont have a price


LOOOOORD, Jag är förkyld!!!
Arhhh vad drygt asså! Snor och pulserande värk i ansiktet är det jag lever med. bleeäh!
Idag messade jag min lilla honey b, berättade att jag saknade henne och bestämde att morgondagen ska bestå av OSS! baby gaga + honey b, Bättre kan det inte bli asså! <3


våran låt:




2010-05-07
 19:30:59

everybody talks about Gaga


Kom hem för någon timme sen. Jag jobbade torsdag natt, sov 1 & ½ timme sen var det bara upp till nästa jobb. Cred till mig!

Idag smäller det. Gaga är i Globen, Stockholm och jag är här hemma dvs ort utanför Stockholm. Känns rent förvånadsvärt...
...FIITTTTTTHELEVETETSJÄVLAFITTSKIT!!!!!

Och gissa vem som går på konserten, jo M med sin jävla nya PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP brud (?) ANTAGLIGEN är det en brud eftersom hans kyliga sida dök upp under eftermiddagen.

Skitsamma, jag trodde att om jag jobbade så många timmar i streck så skulle jag somna innan konserten börjar. Jag skulle glömma allt och bara leva i min egna lilla bubbla under fredagen. Jojo, när lugnet kom efter all stress så kom även miljontals tårar och ren jävla fitt svartsjuka!

Nej dags att dränka sina sorger i ett stooort glas vin, i think. Ska bara kolla så att vinet inte är slut. Jag klättrar på väggarna snart.


I love you Gaga,
2010-05-05
 10:30:39

ants war


Gårdagen var väl helt okej. Nästan alla sov kvar i tälten, jag och Emmi drog hem. Efter att jag stått och stamapt i marken och varit helspänd pga alla fittmyror. Emmi sprang runt på en äventyrsjakt och mötte sin största rädsla = Orm så har vi insett. Friluftsliv.. BIG NO WAY.



Jag blev så jävla ledsen när jag såg artikeln imorse.
Måste fixa lite, skriver när jag har tid, lust och ork.
/Jossan
2010-05-02
 18:24:28

IM STILL YOUR BIGGEST FAN


gaaahh! Det är 5 dagar kvar tills Gaga uppträder i Globen. Och jag har ingen biljett. Samma dag ska sitta hemma och ösa i mig vin, jag HATAR det här. Min idol, lord vad jag är uppriven! jag säger bara BAJS till er som får se henne live den 7 och 8 Maj. Baaaaaajs!


2010-05-02
 01:02:22

valborg 2010


Gårdagen var trevlig till max om man inte räknar med vissa grejer (som är inte värda att nämna här).
Vi låter bilderna tala för sig själva :)


Jag och Emmi fixade middagen, medan maten var på värmning tog vi och delade på en vinare.
Efter middagen spelade vi lite spel och alla var goa och glada!
Efter det så sjöng vi schlager vs gyllene tider och dansa och tramsa.



Blev glada bilder också, smile alla med gula tänder
Söta Anastasia gömmer sig

Jag orkar inte lägga upp mera bilder men det här var lite av kvällen iaf :) Valborg 2010