2010-06-24
 11:35:03

MJ still alive?


Vad säger ni? Jag hittade detta klipp på Aftonbladets hemsida idag, kanske är jag lite sent ute men sån är jag. Är det MJ som klätt ut sig? Till och med jag har börjat tvivla. Har man gått runt 1 år i sorg för någon som fortfarande lever? Döm och avgör själva..

 

2010-06-21
 18:37:38

horse thing


Att jag, Josefin lagt av med ridningen känns så otroligt fel. Jag kommer aldrig mer vara upptagen på fredagar.. att få stå och pussa och gosa med en varm mule känns så otroligt långt bort.
Har jag verkligen sadlat av på riktigt?

Ni vet den där känslan man får i hjärtat ibland när man är ledsen, det känns som ett hål i bröstet och hålet går inte att ersättas. Japp, så känner jag nu. Just nu. I just miss it.. men jag har inte tid för tillfället. Jag hoppas det kommer en dag då jag får tiden att räcka till. Jag måste ta mig tid. Livet på hästryggen är oslagbar..

Eftersom egen häst är lååångt borta med tanken så blir det antagligen ridskola eller medryttarhäst igen. Med jobb och andra prioriteringar så kanske medryttarhäst inte finns högst upp på listan även om det skulle vara otroligt kul och mysigt igen.
Men jag vet iallafall att det är dressyr jag vill hålla på med. Hoppning är inte min grej, visst det är kul men ingenting jag känner att jag vill utvecklas i. Men man tackar ju inte nej till några hinder lite då och då. Men dressyr. Japp jag bara vet det, det känns så rätt.

2010-06-20
 20:30:05

i made a cake





Japp jag har bakat en tigerkaka! Och yes.. jag behöver hjälp av barnens egen kokbok!
Då kanske ni förstår att mina skickligheter i köket är lika med noll. Men det gick bra, den här gången. Imorgon ska jag laga mat till hela familjen om jag inte jobbar. Vi får se.. hur det går.
2010-06-19
 18:44:16

its gonna be a royal wedding..

.. och nu pratar jag inte om Prins Piotr och Baby Gaga, texten har en länk.


Ett kungabröllop har ägt rum, otroligt! Jag kan nog gissa att det inte fanns några torra kinder runt över Sverige, iallafall inte i Stockholm.

Jag satt hemma, första parkett i min åttmannasoffa. Helt perfekt. Hörde klart och tydligt när Kronprinsessan och Daniel sa ja till varandra. Hur han från ena minuten till den andra förvandlades till Prins, Prins Daniel.
Satt jag knäpptyst och koncentrerade mig så hörde jag till och med hästarnas hovslag mot asfalten när deras kortes/vagn kom för att hämta dem. Jag såg den snabba kyssen utanför kyrkan. Fy vad TV är bra ibland!
Jag slapp trängas med turister som kom för att se hela spektaklet. Otroliga spektaklet! Hade jag vart snäll hade jag tipsat dem att stanna hemma på hotellrummet. Slå på SVT och kika där istället. För jag vet att jag såg absolut mer än vad dem gjorde. Stackars turister..

Vackrare par, vackrare bröllop får man leta efter. Ännu en saga uppfylld men absolut inte slut.


notis: bilderna är tagna, lånade av expressens hemsida www.expressen.se
2010-06-18
 14:09:00

yesterday with Honey B


åh jag önskar jag hade med mig kameran igår :D

Igår mötte jag upp min älsklingstjej Fran, vi åkte först till Kista för att fixa lite grejs med hennes kamera hon köpte där. Men det fixade sig inte direkt.
Efter så blev det gaaanska mycket shopping för hennes del haha, jag begränsade mig med att bara köpa en tröja! I sooo good!
Efter så drog vi in till stan igen, köpte lunch och satte våra rumpor i Tantos, njam najm. När vi hade kekat klart fick vi sällskap av en sötnos som hette Calle. Älskar sånna ögonblick man bara möter någon, umgås och sen aldrig ses igen. Fran säger att jag blev kär. Kanske.. jag blev kär i STUNDEN. Love it.

Nej nu ska jag klä på mig, jag och min syster ska iväg och kolla på skor.
Ciao bella.

Cardigan från H&M storlek M, REA 100 kr = Fynd!
2010-06-16
 16:46:42

scrapbooking

 

 

Allt jag har att säga är kreativitet. Play with your minds.

2010-06-15
 17:49:11

Size 0 is not here to stay


Har precis spanat in VeckoRevyn, en av dem första sidorna jag bläddrade fram när jag åt min lilla Center var "Jag hyllar Size Hero, Säg nej till sjuka skönhetsidial!"
Självfallet sprang jag ner till min dator och skrev på, precis som nästan 2000 andra har gjort. Good!


Klicka här för att skriva på du med!


När jag satt där och läste så fnittrade jag för mig själv, japp jag stödjer Size Hero.. här sitter jag på min rumpa och äter choklad haha. Men om vi ska vara seriösa. Modebranschen har faktiskt gått över styr.

Vi kan jämföra när jag var och köpte min jeansjacka på Lindex. Jag har storlek M i mina kläder, Medium om folk inte förstod den lilla bokstaven. En helt normal storlek som de flesta har. Och i jackor som man köper hos kedjor brukar jag ha storlek 40. Helt normalt det med. Men när jag skulle köpa min jeansjacka fick jag ta den STÖRSTA storleken som fanns dvs storlek 46. Jag i storlek 46? Och nu är det Lindex vi pratar om, kedjan som har kläder för alla storlekar, men inte den här gången. Jag kollade på en jeansjacka i storlek 40, jag skakade på huvudet ganska länge när jag jämförde den med en XS tröja.. Jadu, vart gick det snett blev min första tanke.

Före och efter retuschering, om ni inte ser så ringade jag in på bilden brevid.
(bild hämtad och lånad från Google.se)

Det ni kanske inte visste är att troligast varenda bild på modeller är retuscherade. Man har alltså slätat ut deras hy så man inte ska upptäcka deras benknotor. Dels för att man ska köpa trenden att de är hälsosamma och super super skinny samt för att man ska själv sträva efter det idealet på samma gång. Är detta okej?
-Nej inte i mina ögon, jag strävar hellre ett riktigt hälsosamt ideal! Det jag hade som min Svenska C uppsats! God hälsa och träning! Jag tränar hellre och kan äta VAD JAG VILL (men inte alltid) än att svälta mig själv.
Size 0 is not here to stay.

Nej dags att käka en riktig brakmiddag? Köttfärsås med spagetti är det på menyn, njam najm!
Kanske ska äta 2 portioner idag? Bara för att..!
2010-06-14
 21:46:55

gold digger

 

Se vem som kom på besök! Mr Richie regnbåge! Jag funderar på att hoppa i stövlarna och dra på mig regnjackan, hämta en spade från grannen för att sen spinga ut och gräva efter skatten!
Innan kvällen är slut har jag hunnit blivit rik! ... eller mest lerig.
2010-06-14
 15:05:21

blogg - blom - torka


Här sitter jag åter igen, bloggar om ingenting alls. Samtidigt som jag bloggar kollar jag lite jobb på Arbetsförmedlingens hemsida. Visst jag jobbar som vikarie på förskola men behöver någonting mer, precis som alla andra - fast. Samtidigt känner jag att jag inte bara vill sitta här på min rumpa. Jag vill ut.. men ärsch, rumpan får bli platt en stund till!

De senaste dagarna har bestått av shopping och bio, det blev ingen utgång den här helgen. Mitt partyhumör hade vissnat lite. På tal om vissna.. ser att mina blommor behövs vattnas. Jaja, har de väntat i en vecka kan de nog vänta fem minuter till. Slarvmaja man är.


Två av alla fem plagg jag fick hem, romantiskt blandat med lite rockigt.. min sommar!

2010-06-09
 20:48:47

ALEJANDRO


Vänta lite, halt, stopp, stanna! VART FAN HAR JAG VART NÅGONSTANS?!

Jag har lyssnat på Gaga varje dag men det är inte förren nu jag HITTAR DENNA! Låter har jag hört, absolut.
Men VIDEON! När kom den ut?! Shit den är så bra, hon är så grymt snygg.. L O V E G A G A

Lyssna och njut.. kolla deras koreografi, smaskigt.


2010-06-09
 18:16:07

can you hear me?


Hiphop och Rap har alltid legat mig varmt om hjärtat, Petter är storfavorit och Dogge lika så. När jag mötte Dogge för första gången var jag på Skoklosterspelen. Han var där med sin familj och stod bakom mig i kön till hennatatueringarna. Eftersom han inte förstod att jag var före honom så bad han om ursäkt och tog mig på axeln när han hade råkat trängt sig före. Gissa om jag levde på det i veckor? :)

Och tro mig, här är en ny favorit. Killen kommer från Finland och är en döv rappare, han säger att han hör rytmen i musiken med hjälp av kroppen. Hur coolt är inte det på en skala från 1-10?! Galet grym kille.

Läs artikeln här på Aftonbladet, Killen kallar sig för Signmark.

2010-06-08
 23:13:05

Love generation


åååh sitter och tänker tänker tänker!
Vill möta mina tjejor så vi kan bestämma vilken dag vi ska åka luftballong! =) Förstå en sommareftermiddag i Stockholm. Solen halvskiner klart och man ser allt från en annan vy! Lovely!


Är även sugen på vin.. hmm.. längtar till helgen. LILL LÖRDAG imorgon! Nyktert i 2 ½ dagar, KANON!
2010-06-08
 11:37:18

when im not working, im painting.


Ska alldeles straxt cykla över till min brorsas kåk och fortsätta måla om köket. Om någon månad ska den ut på försäljning och då är det ett ypperligt tillfälle när jag inte jobbar så kan jag fixa lite där uppe.
När jag ändå målar så kan jag passa på att busa lite med Prinsessan. Antar att hon är hungrig och vill in, hon sov nämligen ute under sommarnatten. Fast det förvånar mig inte om hon ätit upp en till mr mouse, tjockis kisse.


Nej dags att måååååla, årets första cykelförsök också. Haha tänk om jag cyklar ner i diket!
2010-06-06
 21:28:59

long weekend


Klockrena dagar enda sen i torsdags morgon! Jag tror inte det har varit sååå många nyktra timmar haha!
Torsdag, Fredag, Lördag. Alla människor som deltagit under dem här dagarna kan jag bara säga TACK till! Lovely!


I fredags fyllde även Honey B år. En gammal tjej blev hon, NOOT! Vi och hennes syster sprang ut på Fridays och åt mozzarellasticks och drack massa drinkar! I lördags hade jag släkten här och på kvällen mötte jag upp Honey B. Vi satte oss på ett förkrök ställe, jag tog rose och hon tog en halv vitt, eftersom hon spillde ut halva över min väska haha!
Efter det bestämde vi för att dra till Fridays igen fast i Kungsträdgården, men tyvärr serverade dem inte mozzarellasticks där efter kl 01.00. Vi valde mellan att åka till andra Fridays på Östermalm där de fortfarande serverade eller gå till MAX som också har mozzarellasticks som bara var 20 meter bort. Vi valde MAX. Men efter evigt evigt köande blev det Donken istället, Honey B blev sugen på chicken nuggets och jag på cheeseburgare.
Efter vårat lilla nattmål bestämde vi att hooka upp oss på HBJ. En otroligt lyckad långhelg och kväll med mycket mycket alkohol, skratt och galenskaper.

 

PS: Fran gav ut mitt nummer till den grymt heta servitören på Fridays, haha hon skrev det på kvittot efter vi betalat och med en text "Call me, Baby Gaga".  HAHAH vågade knappt gå in på toaletten sen när vi satt resten av kvällen på uteserveringen! DS.